Nog twee weken om wijnen in te sturen voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 BESTE VAN 2021 - Perswijn
Nieuws

Nog twee weken om wijnen in te sturen voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 BESTE VAN 2021

In deze competitie staan de lekkerste wijnen uit 2021 centraal, met extra aandacht voor het seizoensthema cabernet sauvignon. De winnende wijnen en de eervolle vermeldingen worden uitgebreid besproken in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021. Dit supplement zal uitgebracht worden bij PERSWIJN # 8 (editie ‘december 2021/januari 2022’, vanaf 4 december 2021 verkrijgbaar). Binnen de volgende categorieën zullen de wijnen beoordeeld worden:

Categorieën

  1. Rode wijnen
  2. Winterse witte wijnen
  3. Mousserende wijnen
  4. Versterkte wijnen
  5. Zoete wijnen
  6. Seizoensthema: cabernet sauvignon; er kan er maar één koning zijn (wijnen van minimaal 50% cabernet sauvignon)

Op basis van het aantal ingezonden wijnen besluiten wij tot prijsopdeling binnen deze categorieën, bijvoorbeeld ‘Rood t/m  € 10,00’, ‘Rood tussen € 10,- t/m € 15,-‘, ‘Rood € 15,- t/m € 20,-‘, ‘Rood € 20,- t/m € 30,-‘,  en ‘Rood boven € 30,-‘

Data van belang

9 september 2021:    Sluitingsdatum inschrijftermijn
9 september 2021:    Sluitingsdatum ontvangst proefflessen
3 december 2021:     Bekendmaking van de winnaars via persbericht, website, social media en nieuwsbrieven, en tevens verschijningsdatum van het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021 (bij PERSWIJN # 8 – 2021)

We nodigen u als importeur of wijnproducent van harte uit met uw wijnen aan deze concoursen mee te doen!

Inschrijven voor het PERSWIJN Wijnconcours 100 Beste van 2021

Bekendmaking, publicatie en promotie

Zoals hierboven vermeld, worden de winnende wijnen en de eervolle vermeldingen in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021 opgenomen met een foto van de fles, een uitgebreide proefnotitie en aanvullende verkoopgegevens. De winnende wijnen hebben nog een extra pagina in het supplement, met achtergrondinformatie over het wijnhuis en de wijn. Het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021 wordt in pocketformaat uitgebracht en alle abonnees van PERSWIJN krijgen het supplement gratis bij PERSWIJN # 8 (december 2021) thuisgestuurd. Ook zal het supplement in de losse verkoop mee geseald worden met het reguliere nummer en zal het via onze webshop te verkrijgen zijn. Als deelnemer kunt u uiteraard extra exemplaren aanschaffen. Naast aandacht in het blad zal er via de website, de nieuwsbrieven en social media actief promotie gemaakt worden voor het concoursen en de ontknoping ervan. Bovendien krijgen de winnende wijnen elk een eigen video waarin de wijn uitgebreid besproken wordt. Deze video kunt u op uw eigen social media delen en onder de aandacht van uw klanten brengen.

Inschrijving en kosten

Wilt u meedoen? U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het PERSWIJN WIJNCONCOURS 100 beste van 2021 via www.perswijn.nl/account/. Uitsluitend aanmeldingen via dit systeem worden in behandeling genomen.

Inschrijven voor het PERSWIJN Wijnconcours 100 Beste van 2021

De inschrijftermijn is verlengd tot 23 september.

De deelnemende wijnen moeten een minimale consumentenprijs hebben van €3,95 en ruim op voorraad zijn met oog op verkrijgbaarheid voor de consument. Van elke deelnemende wijn moet 1 proeffles worden opgestuurd, uiterlijk vóór 23 september 2021.  Als de wijn geselecteerd wordt als finalewijn zal een tweede fles opgevraagd worden. Alle finalewijnen krijgen een vermelding in het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021. 

Kosten

– Met 1 t/m 10 wijnen: €29,50* per wijn
– Met 11 t/m 30 wijnen: €27,-* per wijn
– Met meer dan 30 wijnen: € 22,-*per wijn

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

In verband met de uitvoerbaarheid van dit project benadrukken we dat het belangrijk is dat de deelnemers zich houden aan de spelregels betreffende informatie over verkrijgbaarheid, consumentenprijzen, termijnen voor zending van proefflessen, informatie, betaling, enz. Als niet aan deze spelregels wordt voldaan, kan de deelname worden ingetrokken, zonder teruggave van het deelnamebedrag of de proefflessen.

Adverteren

Het is tevens mogelijk te adverteren in PERSWIJN en/of het PERSWIJN supplement 100 BESTE VAN 2021. Voor deelnemers aan het concours kunnen wij een kortingsprijs hanteren. Neem voor meer informatie hierover contact op met Petri Houweling via petri@perswijn.nl  

Wij hopen dat u deelneemt met één of meerdere wijnen. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

 

Met vriendelijke groet,

Ronald de Groot
Hoofdredacteur
Uitgeverij De Wijnpers BV

Reageer op dit item