Bezoek de PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne 2021 - Perswijn
Nieuws

Bezoek de PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne 2021

“Champagne… the wine of kings, the king of wines”

Guy de Maupassant

Tijdens PERSWIJN Le Tour de Champagne 2021 in de Sint-Olofskapel kunt u zelf komen proeven waarom Champagne blijft fascineren. Naast de topcuvées van grote, bekende merken als Krug, Pol Roger, Louis Roederer en vele andere, kunt u ook kennis maken met de pareltjes van ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun ‘eigen’ Champagne maakt. Volgens ons de mooiste proeverij van het jaar met meer dan 250 verschillende Champagnes. Laat u verrassen! Bekijk hier de deelnemende wijnhuizen. Reserveer tijdig uw ticket want er zijn door de huidige situatie beperkt tickets beschikbaar.
Helaas bleek tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag dat de beperkende maatregelen komende maand niet verdwijnen. Dat zou betekenen dat de Champagne proeverij zittend en met een beperkt aantal bezoekers per tijdslot plaats zou moeten vinden. Dat is niet de kwaliteit die ons voor ogen staat voor een proeverij. Wij hebben daarop besloten de proeverij uit te stellen van 6 september naar maandag 22 november a.s., ook weer in de Sint-Olofskapel in Amsterdam. Wij verwachten u dan met minder beperkende maatregelen te mogen ontvangen. Uw huidige ticket is dan geldig.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Professionals programma

Seminars

Dit jaar worden de seminars gegeven door Ronald de Groot (hoofdredacteur PERSWIJN) en Lars Daniëls MV (redacteur PERSWIJN).  Er zijn aparte seminars voor professionals (niveau van topsommeliers) en voor consumenten. Tijdens het seminar leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u de stijlverschillen van tophuizen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in! Per seminar is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Professionals betalen €25 p.p. voor het seminar. Er is geen borg. Als u corona-gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u thuis te blijven. U krijgt uw geld terug als u vóór aanvang van uw tijdslot uw afwezigheid schriftelijk meldt bij communicatie@perswijn.nl.

Maandag 22 november 2021

11.00 – 13.00 uur: tijdslot 1: doorlopende proeverij voor professionals
13.00 – 15.00 uur: tijdslot 2: doorlopende proeverij voor professionals
15.00 – 17.00 uur: tijdslot 3: doorlopende proeverij voor professionals
17.00 – 19.00 uur: tijdslot 4: doorlopende proeverij voor professionals

  • 13.00 – 13.45 uur: seminar 1 door Ronald de Groot (€ 25 p.p.)
  • 15.00 – 15.45 uur: seminar 2 door Lars Daniëls MV (€25 p.p.)
  • 17.00 – 17.45 uur: seminar 3 door Ronald de Groot (€25 p.p.)

Plaats: Sint-Olofskapel, Zeedijk 2a, 1012 AX  Amsterdam

Reserveer uw professional ticket

Vanaf half juli kunt u tickets bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht. Op deze proeverij gelden lokale Covid-richtlijnen. Deze kunnen tot vlak voor het evenement nog wijzigen. U heeft alleen toegang tot de proeverij met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app)Bestel daarom uitsluitend een ticket voor uzelf en niet voor een ander. 

Het professionele deel van onze proeverijen is uitsluitend toegankelijk voor wijnprofessionals om te zorgen dat zij ongestoord en in rust kunnen werken. Onder wijnprofessional verstaan wij iemand die fulltime in de wijnbranche werkzaam is, bijvoorbeeld in de wijnhandel of horeca. Cursisten van wijnopleidingen kwalificeren zich niet als wijnprofessional. Mocht u niet (meer) werkzaam zijn in de wijnbranche, dan kunt u alleen tickets bestellen voor het consumentengedeelte. Mocht u toch vinden dat u werkzaam bent als professional, dan ontvangen wij graag uw KvK inschrijving op uw naam of een andere wettige verklaring zodat we u toegang tot het professionele deel van de proeverij kunnen geven. Mensen die niet fulltime werkzaam zijn in de wijnbranche en toch aanwezig zijn op het professionele gedeelte, krijgen achteraf een factuur met het consumententarief verhoogd met €25 administratiekosten.

Consumentenprogramma

De consumentenproeverij is identiek aan de professionals proeverij en vindt ‘s avonds plaats. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €35 p.p. voor de entrée in plaats van €50. Uw unieke kortingscode vindt u op het adreslabel van PERSWIJN #5 of in uw email. Bent u nog geen abonnee? Dan kunt u zich hier opgeven.

Seminar

Dit jaar worden het seminar gegeven door Lars Daniëls MV (redacteur PERSWIJN). Tijdens het seminar leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u van tophuizen de stijlverschillen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het seminar. Consumenten betalen €25 p.p. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €17,50 p.p. voor het seminar.

Maandag 22 november 2021

19.00 – 21.00 uur: doorlopende proeverij voor consumenten (€ 50)

  • 18:30 – 19:15 uur: seminar 4 door Lars Daniëls MV (€ 25)

Plaats: Sint-Olofskapel, Zeedijk 2a, 1012 AX  Amsterdam

Reserveer uw consumententicket

Vanaf begin juli kunt u tickets bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht. Op deze proeverij gelden lokale Covid-richtlijnen. Deze kunnen tot vlak voor het evenement nog wijzigen. U heeft alleen toegang tot de proeverij met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app)Bestel daarom uitsluitend een ticket voor uzelf en niet voor een ander. 

 

Do you want to exhibit at Le Tour de Champagne 2021? Please contact Huub Snijders: huub@perswijn.nl or call +31 (0) 6 17138944

Wilt u als standhouder deelnemen aan Le Tour de Champagne 2021 of 2022? Neem contact op met Huub Snijders: huub@perswijn.nl or call +31 (0) 6 17138944

 

Reageer op dit item