Podcast met Ronald de Groot - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Podcast met Ronald de Groot

Dit is de twaalfde en laatste aflevering van seizoen 2 van de Druivensap Podcast van hosts Marcel Swaghoven en Pim Rongen. Te gast is Ronald de Groot, hoofdredacteur van Perswijn. In het interview vertelt Ronald wanneer zijn voorliefde voor wijn begon, doet hij enkele favoriete wijnen uit de doeken en vertelt hij anekdotes over zijn wijnreizen. Onderwerpen die verder aan bod komen zijn zowel de positieve als de negatieve invloeden van klimaatverandering, de kostprijs van wijn en de lage marges voor vele wijnboeren, waarom Champagne juist wel een terroirwijn is en ook de toekomst van Perswijn en de veranderingen die er gekomen zijn door social media. Geniet van een boeiende podcast, hopelijk onder het genot van een glas wijn.

Druivensap Podcast. Vlnr.: Pim Rongen, Ronald de Groot en Marcel Swaghoven. Foto: Druivensap Podcast

Meer episodes van de Druivensap podcast

https://dedruivensappodcast.podbean.com/
Instagram: druivensap_podcast

Reageer op dit item