In Perswijn #3 geven we aandacht aan natuurtalent riesling, Vietti en Barolo 2017 en Bordeaux 2018. We interviewden diverse wijnmakers: Michael Brajkovich, Mark Andrew en Dan Keeling, Gérard Bertrand, David Trafford en Mathieu Deiss.
U leest over de invloed van luchtvochtigheid op de wijn, bosbranden en een hitteplan voor druiven.
Verder ruim 500 proefnotities rood uit Piemonte (m.u.v. Nebbiolo en Dolcetto), wit uit Piemonte, wit uit Rioja, wijnen uit Nederland in alle stijlen, cider, cidre, sidra en Shiraz uit Australië.
En natuurlijk in PERSWIJN #3 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #3 is vanaf 24 april verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.
Ik ben al heel wat jaren met plezier abonnee van Perswijn, maar er moet mij toch iets van ‘t hart aangaande de proefnotitie pagina’s.
Bij de proefnotities worden drie verschillende lettertypes , drie verschillende letter groottes en drie verschillende kleuren gebruikt, dit
is op z’n zachts gezegd nogal irritant.
De letters in de tekst met hoofdletters staan te dicht op elkaar, mede veroorzaakt door het gebruikte lettertype, zodat je vaak tweemaal extra geconcentreerd moet kijken om te kunnen lezen wat er nou precies staat.