Aan Tafel met Jochen Riga van Delta Wines - wijn-spijs met wijnen uit Piemonte - Perswijn
Eten & Drinken

Aan Tafel met Jochen Riga van Delta Wines – wijn-spijs met wijnen uit Piemonte

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we wijnen uit Piemonte. Eregast deze keer is Jochen Riga van Delta Wines. We proeven gerechten als verse skrei, paté met grove mosterd en pithivier is gevuld met een smaakvolle boeuf bourguignon, gemaakt door Robbert van Sonsbeek van Bistro Regent in Nijmegen.

Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #2 – 2021.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Reageer op dit item