Voorwoord PERSWIJN #7 2020 - Perswijn
Nieuws

Voorwoord PERSWIJN #7 2020

In Perswijn # 7 vergelijken Lars Daniëls MV en Magda van der Rijst Grosse Gewächse 2019 met 2018, leest u over de mogelijkheden en uitdagingen bij het wijnmaken in China en over het creëren van een DAC in Oostenrijk.

In Zuid-Amerika blijkt dat steeds meer van de beste wijnen van cabernet franc gemaakt worden. We zetten Moselle Luxembourgeoise voor u in de schijnwerpers en laten een ander licht schijnen op de steeds langer wordende lijst additieven die bij vinificatie gebruikt mogen worden.

Verder ruim 500 proefnotities vinho verde en rías baixas, rood en wit uit de Beaujolais, rood en wit uit de Verenigde Staten, rood en wit uit Puglia, Campania, Molise, Basilicata en Calabria en rood uit voormalig Joegoslavië.

En natuurlijk in Perswijn #7 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, inspirerende wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! Perswijn #7 is vanaf 26 oktober verkrijgbaar in de winkels, bij onze ambassadeurs en in de webshop.

Lees meer over PERSWIJN #7 2020

Reageer op dit item