Bezoek de PERSWIJN proeverij Union des Grands Crus de Bordeaux 2020 - Perswijn
Nieuws

Bezoek de PERSWIJN proeverij Union des Grands Crus de Bordeaux 2020

Op maandag 17 februari 2020 zal in de prachtige Beurs van Berlage te Amsterdam de zevende editie plaatsvinden van de unieke proeverij van de Union des Grands Crus de Bordeaux. Circa 100 topchâteaux zullen wijnen van het jaargang 2017 laten proeven. De proeverij biedt de zeldzame kans om top Grands Crus van de Bordeaux te proeven en direct met de producenten in contact te komen. De proeverij wordt georganiseerd in samenwerking met Wijnkoperij Okhuysen, De Bruijn Wijnkopers en de vereniging Commanderie de Bordeaux aux Pays-Bas. Dit evenement is een must-attend voor alle wijnprofessionals en wijnliefhebbers. Reserveer wel tijdig uw tickets.

Bezoek aan dit evenement wordt geaccrediteerd door de Wijnacademie met 1PE-punt voor registervinologen.

Professionals programma:

Maandag 17 februari 2020

13.30 – 16.30 uur: doorlopende proeverij voor wijnprofessionals (gratis)
Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam

Reserveer uw professional ticket

Wijnprofessionals die niet fulltime werkzaam zijn in de wijnsector krijgen achteraf een factuur met het consumententarief.

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

Consumentenprogramma:

Maandag 17 februari 2020

18.00 – 20.45 uur: doorlopende proeverij voor consumenten (€ 57,50)

Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ  Amsterdam

Reserveer uw consumententicket

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

 

Bekijk hier de lijst met wijnhuizen op PERSWIJN Union des Grands Crus de Bordeaux.

2 Reacties

  1. Goedemorgen,

    Ik ben werkzaam bij een wijnimporteur en kan dus een aanvraag doen voor een gratis professional ticket. Echter ben ik niet in de gelegenheid om overdag te komen en wil graag in de avond komen. Is dat ook mogelijk op het professional ticket? Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet,

    1. Beste, een goede vraag. Het is helaas niet mogelijk in de avond te komen met een professionalticket. U zult een consumententicket moeten aanschaffen. Voordeel van de avond is dat het rustiger is en dat is bij proeven erg fijn. U kunt het ticket misschien bij uw werkgever declareren? Groeten, Team Perswijn

Reageer op dit item