Aan tafel met Alain Jacobs bij Scheepskameel - wijn-spijscombinaties met Riesling - Perswijn
Eten & DrinkenVideo

Aan tafel met Alain Jacobs bij Scheepskameel – wijn-spijscombinaties met Riesling

Aan Tafel is de rubriek waarin PERSWIJN met wijnleveranciers aan tafel gaat om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #4 proeven we Riesling. Eregast deze keer is Alain Jacobs van het Informatiebureau voor Duitse wijn. We proeven gerechten als asperges met bottarga, gemaakt door chefkok Tijs Jeurissen van Restaurant Scheepskameel in Amsterdam. Wilt u de recepten lezen of weten welke wijnen er volgens ons het beste bij passen? Lees dan Perswijn #4 – 2019.

Tekst, foto en film bij deze rubriek zijn gemaakt door foodteam.nl: Henk Braam en Gerard Reijmer.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands