Reserveer uw tickets voor PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne 2018 - Perswijn
Persberichten

Reserveer uw tickets voor PERSWIJN proeverij Le Tour de Champagne 2018

“Champagne… the wine of kings, the king of wines”

Guy de Maupassant

 Tijdens Le Tour de Champagne in het Amstelhotel kunt u zelf komen proeven waarom Champagne blijft fascineren. Naast de grote, bekende merken kunt u ook kennis maken met ‘kleine’ huizen van de nieuwe generatie producenten die zelf hun ‘eigen’ Champagne maakt. Laat u verrassen! Bekijk hier een sfeerimpressie van Le Tour de Champagne 2017.

 

Bekijk hier de lijst met deelnemende Champagnehuizen. (Er komen nog enkele tophuizen bij)

Datum: Maandag 3 september 2018
Plaats: Amstel Hotel – Professor Tulpplein 1 – Amsterdam

Reserveer uw professionalticket Reserveer uw consumententicket

Op het evenement zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing.

Champagne masterclasses

Dit jaar geeft Ronald de Groot, hoofdredacteur van PERSWIJN, masterclasses voor verdieping in de fascinerende wereld van Champagne. Er zijn aparte masterclasses voor professionals (niveau van topsommeliers) en voor consumenten. Tijdens de masterclass leert u terroir van Champagne herkennen en proeft u van tophuizen de stijlverschillen. Mocht u geïnteresseerd zijn in verdieping van uw kennis, schrijf u dan snel in. Per masterclass zijn er maar 25 tickets beschikbaar.

Professional proeverij

Professionals met een wijnbedrijf met de juiste sectorvermeldingen in de KvK of werkzaam in de horeca kunnen zich inschrijven. Voldoet u hier niet (meer) aan, dan verwijzen wij u naar de consumentenproeverij.

11:00 uur – Uitsluitend toegankelijk voor professionals in de horeca
12:30 uur – Toegankelijk voor alle professsionals werkzaam in de wijnbranche
16:30 uur – Einde proeverij professionals

Masterclasses professionals

Het organiseren van masterclasses is kostbaar. Voor professionals worden de masterclasses betaald door PERSWIJN en de betreffende wijnhuizen. Wel betalen professionals een borg van €27,50. Als u aanwezig bent bij de masterclass en bewezen wijnprofessional bent, krijgt u de borg z.s.m. weer teruggestort. U krijgt de borg/bedrag ook terug als u zich minimaal 1 week van tevoren afmeldt bij communicatie@perswijn.nl.
13:00 – 13:45 uur: Masterclass 1
14:15 – 15:00 uur: Masterclass 2
15:30 – 16:15 uur: Masterclass 3

Reserveer uw professionalticket

Consumentenproeverij

De consumentenproeverij is identiek aan de professionalsproeverij maar vindt ‘s avonds plaats. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting en betalen €35 p.p. (in plaats van € 50 p.p.) voor een entréeticket.

18:00 uur – Aanvang consumentenproeverij
20:30 uur – Einde consumentenproeverij

Masterclasses consumenten

Neem voor €27,50 deel aan deze unieke masterclass waarbij enkele tophuizen uit de Champagne met u worden doorgenomen. Ronald de Groot leert u meer over terroirverschillen en wijnstijlen van de verschillende Champagne regio’s en Champagnehuizen. De masterclass is op het niveau van topsommeliers. Abonnees van PERSWIJN krijgen 30% korting.
18:30 – 19:15 uur: Masterclass 4
20:00 – 20:45 uur: Masterclass 5

Reserveer uw consumententicket

Persbericht: Wijnpers Media en Evenementen (PERSWIJN)

Reageer op dit item