Bladerboek: PERSWIJN Supplement Spanje - Perswijn
Perswijn - Supplement Spanje
Nieuws

Bladerboek: PERSWIJN Supplement Spanje

Heerlijk, weer een nieuwe koopgids met de mooiste Spaanse wijnen! Een spannende reis langs alle fraaie wijngebieden die Spanje rijk is. Met een geweldige variatie in stijlen, prijzen en kwaliteiten. Van heerlijk betaalbaar, tot luxe en prestigieus. Van heerlijk spannend droog wit tot complex rood, of van fijn mousserend tot prachtige en bijzondere sherry.

Je kunt genieten van de Spaanse wijnen op basis van bekende internationale druiven, zoals sauvignon blanc of cabernet sauvignon. Of je kunt op avontuur gaan met een wijn van garnacha blanca, verdejo of mencía, allemaal druiven die de eigenheid van Spanje als wijnland onderstrepen. Bijzondere wijn is onverbrekelijk verbonden met de Spaanse cultuur. Deze liefde voor het product vinden we in deze gids terug. Voor het maken van deze koopgids ben ik veel dank verschuldigd aan ICEX / Vinos de España te Den Haag. Ik wens u veel plezier met alle mooie wijnen die er in vermeld staan!

Wijnimporteurs kunnen hier de medailles downloaden voor de:

  1. Winnaar
    Perswijn Spaans Wijnconcours 2017 Winnaar
  2. Eervolle vermeldingen

1 Reactie

  1. Esencia Vegamar 2014, dat moet een “hidden gem” zijn – op Wine-Seacher pro beginnen ze pas vanaf 2015.
    Enkel te koop in 2 winkels in Spanje, dat geeft je onpartijdigheid weer, mooi.

Reageer op dit item