Persbericht: izazi stapje dichterbij 'live' - Perswijn
Persberichten

Persbericht: izazi stapje dichterbij ‘live’

Uur ‘i’ nadert. Het moment waarop izazi ‘live’ gaat komt steeds dichterbij. Er moeten nog heel wat puntjes op de ‘i’ gezet worden en daar willen de makers graag uw hulp bij inroepen. Er zijn al best een aantal (wijn) professionals die zich hebben ingeschreven.

Uur ‘i’ nadert. Het moment waarop izazi ‘live’ gaat komt steeds dichterbij. Er moeten nog heel wat puntjes op de ‘i’ gezet worden en daar willen de makers graag uw hulp bij inroepen. Er zijn al best een aantal (wijn) professionals die zich hebben ingeschreven. Op izazi kunnen gebruikers vacatures en evenementen plaatsen en zoeken. Verder treft u er uw collega’s. U kunt er van gedachten wisselen met gelijkgestemden en af en toe een beetje opscheppen over een mooie wijn of belevenis. Izazi heeft, inderdaad, iets weg van Facebook. Maar dan zonder de kattenfilmpjes.Uniek aan izazi is dat je je eigen nieuws kunt samenstellen. Het team van izazi heeft een selectie van (inter)nationale websites gemaakt met betrouwbaar en relevant nieuws. Op basis hiervan kunt u uw eigen ‘feed’ samenstellen. Mist u uw favoriete site? De makers voegen de missende feeds toe. Op youtube is hier een filmpje te bekijken waarop in 43 seconden is te zien hoe izazi werkt.

Persbericht: Sjoerd de Groot

Reageer op dit item