Fucking busy - Perswijn
Andermans woorden

Fucking busy

Sergio Herman opent eind deze maand de deuren van AIRrepublic, zijn nieuwe restaurant in de haven van Cadzand. Reserveren kon sinds gisteren, maar de eerste maand zit het restaurant al meteen volgeboekt.Herman kondigde eind 2015 al aan dat hij plannen smeedde om een derde restaurant te openen in de haven van Cadzand, na Pure C en The Jane. Op 31 maart kunnen de eerste gasten de voeten onder tafel [schuiven] bij AIRrepublic.

Een zaak als hulde aan zijn vader, want veel van de gerechten die er geserveerd zullen worden, stonden ook bij hem op de kaart in het voormalige Oud Sluis.

Wie de eerste maand nog wil gaan proeven bij deze ‘laagdrempelige brasserie’, aldus Herman, is er al aan voor de moeite. Wie een tafeltje probeert te boeken voor april belandt op de wachtlijst. Dan maar hopen dat u er op tijd bij bent als de reservaties openen voor mei.

Bericht op standaard.be.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands