De smaak van wijn (deel 2) - Perswijn
Andermans woorden

De smaak van wijn (deel 2)

Liftende spinnenMcLaren Valey [sic] (South Australia)D’Arenberg The Money Spider 2011Druif: RoussanneSmaak: geweldig verhaal (sap na persing bedekt met spinnen die op de druif meeliften), maar ook een prachtig Roussanne-resultaat, helemaal fijn! 
Wijnkaart van restaurant De Prins van Terbregge.

________________________________________________________________

Sexy!

Eva Vollmer Scheurebe 2014

Druif: Scheurebe (Riesling x Silvaner)

Smaak: loepzuiver, fantastische zuren, aromabom, prachtige wijn van een prachtige wijnmaakster !!!Wijnkaart van restaurant De Prins van Terbregge.

________________________________________________________________

Überboers

Claus Preisinger, Heideboden [sic] 2013

Druif: Weissburgunder (Pinot Blanc), Chardonnay, Grüner Veltliner

Smaak: mega bio-dynamisch [sic], über-boers, spannende wijn!Wijnkaart van restaurant De Prins van Terbregge.

________________________________________________________________

Puberaal

La Sibilia Campi Flegrei Falanghina 2013

Druif: Falanghina

Smaak: fris, bloemen, ondanks 60 jaar oude stokken balans van een puberende volwasseneWijnkaart van restaurant De Prins van Terbregge.

________________________________________________________________ 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands