Herten en zwijnen omleggen, zo doe je dat! - Perswijn
Andermans woorden

Herten en zwijnen omleggen, zo doe je dat!

Echoput empowers the driveDe Echoput is twee weken lang exclusief het decor voor de presentatie van de Q60, het nieuwe paradepaardje van Infiniti. Doordeweeks laat de krachtpatser genodigden zien wat het onder de motorkap heeft, om vervolgens in de weekenden te mogen rusten en te worden bewonderd door onze hotelgasten. We zijn erg trots om dit grootse event te mogen hosten.
Mededeling van hotel-restaurant De Echoput inzake de presentatie van een nieuw type automobiel voor patjepeeërs met gebruikmaking van lachwekkend Engels. Lekker belangrijk? Get real, please. De kreet ‘Echoput goes wild’ in dezelfde nieuwsbrief komt hiermee trouwens wel in een apart daglicht te staan. Road kill, hoe zeg je dat eigenlijk in het Nederlands? 
Illustratie geinspireerd door de Echoput nieuwsbrief

Reageer op dit item