Pallet van Nederlandse schaal- en schelpdieren.Menukaart van restaurant De Klok in Leiden. Over genereuze portionering gesproken!
Misschien ook iets voor u
Overpeinzingen op maandag: Vooruitzichten
De jaarwisseling is een moment van terugblikken en vooruitkijken. En van goede voornemens. Nou ja, ik zal het maar eerlijk...
Een memorabele lunch met de champagnes van Philipponnat
In tijden dat de horeca nog open was, inviteerde champagnewijnhuis Philipponnat en zijn Belgische invoerder The Grape (online: Bottleadvice) mij...
GROOTSPRAAK restaurants met bezorg- of afhaalservice
De horeca moet weer sluiten. Wij steken graag onze GROOTSPRAAK restaurants, brasseries en wijnbars een hart onder de riem. Vele...
Uit eten in het Nieuwe Normaal
Nieuwe tijden, nieuwe creativiteit. Nu we gelukkig de horeca weer mogen bezoeken, mét wat restricties qua die anderhalve meter, popt...
Horeca vecht terug met afhalen en bezorgen
Het behoeft geen nadere uitleg. De horeca is een van de grootste slachtoffers van de huidige Covid-19-crisis. Overigens was het...
GROOTSPRAAK restaurants met bezorg- en afhaalmenu’s (live kaart)
In deze moeilijke tijden willen we onze GROOTSPRAAK restaurants, brasseries en wijnbars graag een hart onder de riem steken. Velen...