Diploma Course Nederland start weer in september 2015 - Perswijn
Persberichten

Diploma Course Nederland start weer in september 2015

(persbericht)Net als vorig jaar biedt wijnopleider WineWise ook komend najaar de W.S.E.T. Diploma Course op locatie in Nederland aan. Na een introductie op 20 t/m 22 september, gezamenlijk met Belgische Diploma Course studenten, wordt de gehele cursus verspreid over ruim een jaar gegeven.
De cursuslocatie voor de Diploma Course Nederland is wederom de ‘Meetinglodge’ in Kockengen, gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Deelnemers uit het zuiden van het land kunnen eventueel ook aansluiten bij de groep in Antwerpen waar de cursus dit jaar op maandagen gegeven wordt.

Masters of Wine

De docenten bestaan, net als voorheen, voornamelijk uit Masters of Wine uit diverse landen, die in hun specialisaties les zullen geven. Zoals Fiona Thienpont (Bordeaux), Michael Palij (Italië), Pepi Schuller (o.a. Oostenrijk en Duitsland), Godfrey Spence (versterkte wijnen), Pedro Ballesteros (Bourgogne), Lynne Sherriff (o.a. Zuid-Afrika), Andreas Wickhoff (Australië) en uiteraard Frank Smulders (Spanje en diverse Franse wijngebieden).De W.S.E.T. Diploma Course is daarmee de hoogste “internationaal erkende” wijncursus die in Nederland aangeboden wordt. Voor toelating is bezit van het certificaat W.S.E.T. Level 3  vereist, waarvoor de cursus en examen door diverse wijnscholen in Nederland worden aangeboden.

Informatie

Voor gedetailleerde informatie over de W.S.E.T. Diploma Course in Nederland kan men terecht op www.winewise.nl. Voor informatie over W.S.E.T. Diploma Course in het algemeen: www.wsetglobal.com, en over de cursuslocatie: www.meetinglodge.nl.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Sybille Troubleyn AIWS – Weinakademiker

WineWise

T: +32 476 91 84 34

info@winewise.be

www.winewise.nl

of met:

Ghislaine Melman

Melman Communications

T: +31 (0)71 572 42 02

M: +31 (0)6 14 789 441

info@melman-communications.nl

www.melman-communications.nl

Reageer op dit item