Dill by Lidl - Perswijn
Andermans woorden

Dill by Lidl

Lidl opent op 1 februari een budgetrestaurant in Den Haag. Bij Dill (een anagram van Lidl) kunnen alleenstaande ouderen, studenten en gezinnen met een beperkt inkomen terecht voor een gezonde maaltijd….
Het menu van Dill hangt af van de weekaanbiedingen bij Lidl. Het restaurant zal dus elke week een andere kaart en zelfs elke dag een ander menu presenteren. Dat die maaltijden gezond en evenwichtig zijn is voor Lidl heel belangrijk: 'Veel mensen met een kleine portemonnee krijgen het niet voor mekaar om een goed uitgebalanceerde maaltijd voor te schotelen', zegt ondernemer Ad Sedubun in De Telegraaf. Een gezonde maaltijd met drankje kost vijf euro bij Dill. Sedubun zet ook stagiaires en werklozen in als obers om de kosten te drukken.

De discountketen opende anderhalf jaar geleden nog een pop-uprestaurant in Stockholm, ook onder de naam Dill. Er werd uitsluitend met Lidl-gerechten [sic!] gekookt, zonder dat de gasten iets in de gaten hadden.

Bericht op standaard.be (met een voor Vlamingen pijnlijk missertje).

 

Reageer op dit item