Diner Paulée na afloop van Perswijn Zomerproeverij - Perswijn
Nieuws

Diner Paulée na afloop van Perswijn Zomerproeverij

Om de Perswijn Zomerproeverij op een passende manier af te sluiten, zal aansluitend op de proeverij een diner georganiseerd worden in Restaurant Magazzino, om de hoek bij Hotel Mövenpick. Naast een deel van de deelnemende importeurs zullen ook de wijnboeren uit de Languedoc aanwezig zijn.
Op deze manier kan op informele wijze het gesprek voortgezet worden dat in het Mövenpick is gestart, onder genot van een heerlijk 3-gangen diner en wijnen van de proeverij. Inschrijving kost € 69,50 per persoon.


Vindt u het leuk om bij dit diner aan te schuiven? U kunt zich voor dit 3-gangendiner opgeven middels het inschrijfformulier waarop u ook kaarten voor de Perswijn Zomerproeverij kunt kopen. Wij zullen t.z.t. contact met u opnemen over de verdere details.

Klik hier om u in te schrijven voor het diner paulée.

Klik hier als u abonnee bent.

Bent u professional en wilt u graag aanschuiven aan dit diner? Stuur dan een mailtje aan wijnpers@wijnpers.nl.

Restaurant Magazzino

Magazzino is gevestigd in het monumentale Pakhuis Afrika aan de Oostelijke Handelskade in Amsterdam. Een mooie ligging, goede bereikbaarheid en de (h)eerlijke gerechten maken dit de perfecte locatie om de Perswijn Zomerproeverij in stijl af te sluiten.

Reageer op dit item