Proefnotities Bordeaux 2012 - Perswijn
Nieuws

Proefnotities Bordeaux 2012

Ronald en Sjoerd de Groot waren eind maart in Bordeaux voor de primeurproeverijen van jaargang 2012. De proefnotities van deze proeverijen leest u hier!
Omdat de primeurproeverijen dit jaar met Pasen, en daardoor later vielen dan gebruikelijk, zaten we te kort op de deadline van Perswijn nummer 3 om het verhaal en de notities nog te kunnen plaatsen in deze editie. Deze zullen dus in Perswijn nummer 4 komen te staan. Als service voor onze abonnees zijn de notities nu wel via deze weg, op de website, te raadplegen.

Bent u abonnee van Perswijn? U kunt dan een wachtwoord aanvragen. Stuur een e-mail met uw postcode en huisnummer naar wijnpers@wijnpers.nl, u krijgt daarna zo snel mogelijk uw inlogcode om de proefnotities in te zien.

Heeft u al een code?  Klik hier voor de proefnotities.

Reageer op dit item