25 x wijn - Perswijn
Achtergrond & Interviews

25 x wijn

Omdat Perswijn dit jaar 25 jaar is geworden, duikt dit getal het hele jaar her en der op, zowel in het tijdschrift als hier op de website. De rubriek ’25 x wijn’ bestaat steeds uit een lijstje van 25 tips. In Perswijn nummer 2: 25 wijnrestaurants.

Tekst: Sjoerd de Groot

Maar: het zijn arbitraire lijstjes, onvolledig en onvolmaakt. Ze staan dus open voor discussie! Deel daarom úw tips met de redactie van Perswijn. Mail uw losse of complete lijsten naar wijnpers@wijnpers.nl, en een selectie van de ingestuurde reacties zullen wij in de loop van dit jaar delen op deze site.

In Perswijn nummer 2 de 25 beste wijnrestaurants volgens Perswijn en Grootspraak. De restaurants staan op volgorde van postcode, kijk voor meer informatie in Grootspraak 2013 of op www.grootspraak.nl.

Reageer op dit item