Achillespees van de gastronomie - Perswijn
Andermans woorden

Achillespees van de gastronomie

Kenpunten (sic) Wine Professional 2013Wine Professional zal ook deze komende editie de intieme sfeer behouden die u gewend bent. Om daarnaast ook in te spelen op de economische situatie om ons heen hebben wij de formule van Wine Professional toegespitst op de uitdagingen van deze tijd….
De focus van deze editie zal niet zozeer op uitsluitend topwijnen liggen maar juist op betaalbare smaakvolle wijnen. Op huiswijnen en breed inzetbare arrangementswijnen. Zij vormen immers de achillespees (???) van de gastronomie anno 2013. Daarmee verbreedt Wine Professional haar doelgroep.          

                                        

Speciale aandacht dit jaar voor de wijnspeciaalzaken. Wine Professional zal voor hen dit jaar op maandagochtend 7 januari een speciaal programma organiseren. In de theaters zal Wine Professional een krachtiger integratie van de exposanten op de beursvloer presenteren. Met het oog op de economische ontwikkelingen zullen ook hier accenten verlegd worden. Minder aandacht voor de niche aan exclusieve wijnen maar meer plaats voor een breder en nog steeds professioneel publiek. Samen met de exposanten zal het toegangsbeleid van de beurs worden aangepast.

Mededeling van de Wine & Food Association, organisator van de beurs Wine Professional. Vertaald in gewoon Nederlands: in 2013 mag iedereen naar binnen. Tip: zoek voortaan eerst even op wat ‘achillespees’ precies betekent.

Reageer op dit item