Kromtaal - Perswijn
Andermans woorden

Kromtaal

Schlumberger is de  oudste en meest bekende mousserende wijnproducent van Oostenrijk en behoord (sic!!!) tot de TOP10 mousserende wijnproducenten ter wereld. Al sinds de oprichting in 1842 worden alleen de beste Oostenrijkse druiven gebruikt en krijg (sic!!!) Schlumberger, net als champagne, haar (sic!) bubbels door een tweede vergisting op de fles (méthode traditionnelle).

De uitzonderlijke verfijnde en elegante smaak is het resultaat van hoogwaardige grondstoffen, in combinatie met geavanceerde productietechnieken en regelmatige kwaliteitscontroles.

Een jaar met een gouden randje Dit jaar is een bijzonder jaar aangezien het huis Schlumberger haar (sic!) 175-jaar bestaan viert! Trots op de lange geschiedenis, hoge kwaliteit, de combinatie van traditie & innovatie én dit prachtige jubileum, hebben wij dit jaar de maand juni uitgeroepen tot Schlumberger maand (sic)!

Mededeling van Walraven • Sax. Volgende keer graag iets meer aandacht voor correct Nederlands.

Reageer op dit item