Oproep tot solidariteit - Perswijn
Andermans woorden

Oproep tot solidariteit

WineMatters NieuwsbriefNummer 245 – Zondag 14 mei 2017Helaas is er zeer slecht nieuws, in de nacht van dinsdag 9 mei op woensdag 10 mei is er een grote brand geweest bij de WineMatters opslag. Bij het pand van de buren is het gaan branden (waarschijnlijk door brandstichting) en het is overgeslagen naar de wijnopslag.

Alle WineMatters wijn is hierdoor verloren gegaan. De courante voorraad, de specials, de CWG wijnen, de Elzassers, de oude oogstjaren: alles. Helaas ook een deel van de Champagne voorraad van Brouzje. Het huurpand zelf is ook afgeschreven. Ongelukkig genoeg waren we niet verzekerd tegen brand, de financiële schade is dus ook enorm.WineMatters gaat natuurlijk gewoon door! Er is vanaf woensdag al [weer] wijn leverbaar […]. De logistiek zal op een andere manier opgelost worden en komt langzaam weer op gang.Wil je helpen? Dan vragen we je wijn te bestellen en te betalen. Daarmee kunnen we zo spoedig mogelijk weer meer inkopen en een volledig assortiment aanbieden. Praktische hulp is op dit moment niet nodig.

Iedereen bedankt die meedenkt en ons steunt, zeer gewaardeerd!Ondanks alles, toch proost!

Treurig stemmende mededeling van Udo Göebel over de brand die zijn opslag verwoestte. Help hem zo snel mogelijk uit de brand!

Foto: Edwin Stevens (nu.nl)

Reageer op dit item