Prijsuitreiking Wine Shop Ambassadors Argentinië - Perswijn
Nieuws

Prijsuitreiking Wine Shop Ambassadors Argentinië

Op 10 september vond de officiële prijsuitreiking plaats van de Malbec World Day campagne. Zes prijswinnaars namen op het kantoor van de Nederlandse vestiging van Wines of Argentinië in Den Haag, de Wine Shop Ambassador plaquette in ontvangst.
De prijsuitreiking werd gedaan door Marco Tiggelman, vertegenwoordiger van Wines of Argentinië in Nederland. De winnende wijnspeciaalzaken toonden door hun onvermoeibare inzet aan zich blijvend te willen inzetten voor de promotie van Argentijnse wijn. Binnenkort vertrekken de deelnemers op een 10-daagse educatieve wijnreis naar Argentinië.


De prijswinnaars zijn:

Categorie individuele wijnspeciaalzaken  

Ton Overmars Wijnwinkel Slijterij

Hoofddorpplein 11

1059 CV Amsterdam

www.tonovermars.nl

Le Grand Cru

Jan van Goyenstraat 12/14

2102 CB Heemstede

www.legrandcru.nl

Breider wijn en delicatessen speciaalzaak

Schutstraat 35-37

7907 CA Hoogeveen

www.breideronline.nl  

J.P. Alsem Kraayenstein

Forellendaal 336

2553 LM Den Haag

www.alsem.nl

Categorie retail Henri Bloem/Vinogroep  

Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem

Amsterdamseweg 126

6814 GJ  Arnhem

www.henribloem.nl

Categorie retail – De Wijnproevers

Wijnhuis Oss

Zaltbommelseweg 22

5341 PD Oss

www.wijnhuisoss.nl

Wines of Argentina vormt het promotionele platform voor de wijnen van Argentinië, gevestigd in 28 wijnlanden en meer dan 50 steden. Haar belangrijkste doel is om door middel van promotieactiviteiten Argentinië als wijnland onder de aandacht te brengen.

Reageer op dit item