220 bijzondere wijnen online - Perswijn
Nieuws

220 bijzondere wijnen online

IC-Wines uit Nieuwegein biedt haar complete assortiment wijnen nu ook online aan.
Een nieuwe webshop geeft – naast de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken en te sorteren op wijncategorie en smaakkenmerken – veel informatie over de wijnproducenten.

“Wij brengen op onze nieuwe site het verhaal achter de wijn”, stelt vinoloog Geert Jan Cazemier, “waar komt de wijn vandaan, wie produceert de wijn en hoe doet men dat.”

Het merendeel van de – exclusief voor Nederland geïmporteerde – wijnen van IC-Wines komt van kleine wijnhuizen die op unieke wijze te werk gaan. Zij houden de opbrengsten per hectare laag, selecteren de beste druiven en laten de natuur haar werk doen. Het resultaat is een bijzonder assortiment wijnen in een brede prijsrange.

IC-Wines levert aan de horeca, aan B-to-B relaties en aan particulieren. De nieuwe webshop is vooral bedoeld om de particuliere wijnliefhebber toegang te geven tot het assortiment van IC-Wines.

Geert Jan Cazemier: “Wijn is onze passie – en dat proef je. We willen dat men ook thuis van ons mooie assortiment kan genieten. De site biedt de unieke mogelijkheid om proefdozen samen te stellen met verschillende wijnen. Je hoeft dus niet direct hele dozen te bestellen, maar kunt eerst rustig doorproeven. Tevens is het mogelijk om een wijncadeau te bestellen en, voorzien van een persoonlijke boodschap, te laten bezorgen.”

De nieuwe site van IC-Wines vindt u op: www.ic-wines.nl

IC-Wines maakt deel uit van de IC-Groep. Tot de IC-Groep behoren ook IC-Events (business- en golfevenementen) IC-Goods (relatiegeschenken en promotie- en bedrijfskleding) en IC-Media (Websites/webshops en marketingcommunicatie activiteiten).  De nieuwe website van IC-Wines is onder regie van IC-Media tot stand gekomen.

Reageer op dit item