de Perswijn Winterproeverij - Perswijn
Nieuws

de Perswijn Winterproeverij

Met het succes van de Perswijn Zomerproeverij op 20 mei jl. nog vers in het geheugen wordt er al weer hard gewerkt aan het winterse zusje: de Perswijn Winterproeverij. Deze wordt gehouden op 21 en 22 oktober op Kasteel Wittenburg in Wassenaar.


Op deze prachtige lokatie, centraal gelegen    in de Randstad, zullen wij winterse wijnen presenteren, wijnen voor koude en korte dagen, biologische en fairtrade wijnen, de mooiste Spaanse wijnen en diverse workshops en wijn-spijs-workshops.

Consumenten en professionals kunnen op dit evenement nieuwe wijnen van over de hele wereld proeven en ontdekken. Zondag is de dag voor consumenten, op maandag zijn de  vakmensen welkom.

Thema's

Ook de Winterproeverij kent weer diverse thema’s, die nog niet allemaal bekend zijn. De volgende thema’s zullen in ieder geval aan bod komen:

•    Biologisch en Fairtrade (hoofdthema)

•    Top producenten van de VDP Duitsland (wat is VDP Duitsland?)

•    De 100 mooiste Spaanse Wijnen

•    Winters Wijn-Spijs met diverse chefs


Daarnaast zal door de redactie van de restaurantgids van Perswijn, Grootspraak, een aantal chefs uitgenodigd worden voor enkele boeiende en verrassende workshops en sessies met toelichting van chef en sommelier.

Kortom, ook de Perswijn Winterproeverij is een onmisbaar evenement voor de beginnende wijnkenner, de doorgewinterde liefhebber of de wijnvakman!

Informatie:

Naam:       Perswijn Winterproeverij

Datum:      21-22 oktober 2012

Tijd:          12.00 uur – 17.30 uur

Kosten:     € 15,00, via www.perswijn.nl/winter (binnenkort verkrijgbaar)

Locatie:     Kasteel de Wittenburg, Wassenaar, www.wittenburg.nl

Reageer op dit item