Noteren a.u.b. - Perswijn
Andermans woorden

Noteren a.u.b.

Our waiters were always eager, but I never trust anyone who doesn´t write down an order; the average that everything will be right diminishes with each dish they have to remember.
Sure enough – on one visit the waiter forgot the pork chop, which we realized when he brought over the dessert menu. When we pointed out the mistake, he simply said, “Right away”, but it took 20 minutes.

Michael Bauer, restaurantcriticus van de San Francisco Chronicle, over de bediening in het overigens goed beoordeelde Redd Wood in Yountville, Napa.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands