Silvester's bleek toch crisisbestendig - Perswijn
Grootspraak

Silvester’s bleek toch crisisbestendig

Het is een wonderbaarlijk verhaal, met nietemin een bemoedigende boodschap voor deze lastige tijden. Een restaurant dat in de diepe slaap van de crisis dreigde ten onder te gaan, werd wakker gekust door een onverwachte prins: een groep vaste gasten. Een verhaal waar de klant ook echt koning bleek te zijn.


Monique en Silvester Heijligers van restaurant Silvester's in Sittard zagen geen mogelijkheid meer om hun restaurant, met het bijbehorende culinaire niveau en de manier van werken, rendabel te houden. Vorig jaar mei werden de laatste maaltijden geserveerd.

De vaste gasten, waarvan een deel de sluiting uit de krant moest vernemen, lieten het hier niet bij zitten. Ze benaderden Monique en Silvester voor een gesprek en deden een aantal voorstellen om de zaak draaiende te kunnen houden.

Lees in het Grootspraakartikel of Monique en Silvester op deze voorstellen ingaan.

Reageer op dit item