Lindeman’s introduceert Bag in Box - Perswijn
Nieuws

Lindeman’s introduceert Bag in Box

De inhoud van 3 flessen heerlijke wijn, verpakt in een verrassend handzaam doosje; dat is de Bag in Box van Lindeman’s. Het doosje is licht, compact, makkelijk mee te nemen en de wijn is van perfecte kwaliteit.
In wijnlanden als Australië, Zuid Afrika en Frankrijk is de Bag in Box – wijn uit een doosje – niet meer weg te denken bij sociale gelegenheden. De Bag in Box  is dan ook makkelijker mee te nemen dan drie losse flessen en bovendien een stuk lichter. Handig voor een feestje, een picknick of gewoon voor thuis.

De wijn zelf zit vacuüm verpakt in een zak en daardoor blijft de wijn zelfs na openen nog minstens 6 weken goed. Door het  handige tapsysteem kan iedereen makkelijk zelf wijn inschenken. En de wijn is uiteraard van perfecte kwaliteit zoals je van Lindeman’s mag verwachten.

Ronald van Loon, Marketing Manager van Lindeman’s Nederland: “In Nederland moeten we nog steeds een beetje wennen aan het idee dat wijn uit een doosje van uitstekende kwaliteit kan zijn. In andere landen is de Bag in Box echter al jaren populair; ook voor de betere wijnen. Denk aan een traditioneel wijnland als Frankrijk, maar ook aan bijvoorbeeld de scandinavische landen. Daar wordt bijna de helft van alle wijn in een Bag in Box verkocht.

Dat komt enerzijds  door het gemak vanwege de compacte, lichte verpakking en de lange houdbaarheid na opening. Aan de andere kant is de kwaliteit van de wijn net zo goed als uit een fles. Het hangt er tenslotte maar net vanaf wat je er in stopt. Wij zijn er van overtuigd dat we Nederland enthousiast kunnen maken voor de Bag in Box deze zomer!”

De Lindeman’s Bag in Box kost €12.99 en is vanaf begin mei verkrijgbaar in de grotere winkels van Albert Heijn en Albert Heijn XL in 3 heerlijke Zuid-Afrikaanse varianten: Een frisse Sauvignon Blanc – Chardonnay, een fruitige rosé en een soepele Cabernet Sauvignon – Merlot.

——-

Over Lindeman’s

Lindeman’s werd opgericht in 1843 in de Hunter Valley, Australië en is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste wijnmerken ter wereld. Sinds 2009 brengt Lindeman’s ook wijnen uit Zuid–Afrika op de markt welke gemaakt worden volgens dezelfde filosofie.     

Dagelijks worden meer dan 270.000 flessen Lindeman’s wijnen gedronken over de hele wereld. De wijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen. Per jaar verkoopt Lindeman’s bijna 9 miljoen dozen wijn wereldwijd. Lindeman’s is het nummer één wijnmerk in onder meer Nederland, Zweden en Canada, en de nummer twee in de UK en USA. De wijnen van Lindeman’s hebben diverse internationale prijzen gewonnen.

Lindeman’s wijnen zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

www.lindemanswine.nl

Reageer op dit item