Pure serie van EuroCave – de meest energiezuinige wijnkast ter wereld - Perswijn
Nieuws

Pure serie van EuroCave – de meest energiezuinige wijnkast ter wereld

De Pure wijnkasten van EuroCave zijn uniek in hun soort: de meest energiezuinige wijnkast ter wereld verbruikt tot 55% minder energie dan een traditionele wijnkast.
De Pure serie heeft dan ook A+ op het energielabel staan en produceert ook nog eens minder geluid dan andere wijnkasten.

De Pure serie is een één temperatuurzone wijnkast en is daarmee geschikt voor het bewaren of serveren van de wijn. De Pure serie is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogten, met een piano black deur of een full glasdeur. Capaciteiten liggen tussen de 75 en de 235 flessen. De wijnkasten worden geleverd in de kleur zwart en zijn daarmee makkelijk in elke interieur te plaatsen.

De Pure serie is ontwikkeld met het oog op het milieu; dikke isolatie, stille compressor, milieu vriendelijk koelmiddel, ecologisch hout voor de plateaus, kortom alles wat u mag verwachten van de meest energiezuinige wijnkast ter wereld.

EuroCave is producent van een groot assortiment wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel de consument (www.eurocave.nl) als voor de betere Horeca en andere wijn professionals (www.eurocave-professional.nl).

Sinds de ontwikkeling van de eerste wijnkast, ruim 35 jaar geleden, is EuroCave innovator op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn. De producten van EuroCave onderscheiden zich in een ruim assortiment, hoge kwaliteit en service, ergonomische ontwikkelingen, levensduur en verhoging van het wijngenot.

Reageer op dit item

nl Nederlands