Onderweg geplukt: 't Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht - Perswijn
Grootspraak

Onderweg geplukt: ‘t Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

Ton Entius bezocht deze maand 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. Doorgaans een groot genoegen en ook in 2012 een vermelding waard in GrootSpraak. Toch zijn er (nog steeds) en paar kanttekeningen te maken. Tekst: Ton Entius
We houden van het Amsterdammertje, zijn er altijd plezierig opgevangen. Fijne sfeer in een royale ruimte. Ruim en tòch een goede akoestiek. De ambiance is dus het vermelden waard. Toch een paar kanttekeningen.

Kanttekeningen van groot en kleiner formaat: de barsten in de leitjes zijn immers minder ernstig dan het gemis van een klimaatkast voor de wijnen. Daarnaast was er onbalans in zowel het voor- als het hoofdgerecht en valt er te twisten over de bereidingswijze en het al dan niet open staan voor nieuwe methoden op dat gebied.

Per saldo kan er echter gezegd worden dat de avond in orde was.

Lees het hele artikel over 't Amsterdammertje op Grootspraak.nl

Reageer op dit item