Sergiology - Perswijn
Andermans woorden

Sergiology

De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone.
De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone. Samen met fotograaf Tony Le Duc zal hij er boeken van zichzelf, maar ook van andere koks uitgeven.

[…]

Hun eerste gezamenlijke uitgave wordt ´Sergiology´, een ´tijdsdocument over de inspiratiebronnen en de creaties van een driesterrenchef´.

Mededeling op www.standaard.be.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands