Bijzondere primeurs tijdens Bubbles on the Beach 28 augustus - Perswijn
Nieuws

Bijzondere primeurs tijdens Bubbles on the Beach 28 augustus

Aankomende zondag is het weer zo ver: Bubbles on the Beach! Voor de liefhebber van zon en mousserende wijnen valt er op dit evenement veel te genieten. Een fijne strandsfeer, lekker eten, muziek, het bubbelbad, hopelijk flink wat zon en natuurlijk veel mousserende wijn waaronder enkele zeer bijzondere primeurs.

bubbles.JPG
Aankomende zondag is het weer zo ver: Bubbles on the Beach. Voor de liefhebber van zon en mousserende wijnen valt er op dit door Perswijn georganiseerde evenement veel te genieten. Een fijne strandsfeer, lekker eten, muziek, het bubbelbad, hopelijk flink wat zon en natuurlijk veel mousserende wijn waaronder enkele zeer bijzondere primeurs.

Alleen al uit Italië is er veel speciaals te proeven. Bijvoorbeeld de Serre 58 Brut, een prosecco die tijdens de exclusieve Italiaanse Primavera del Prosecco is onderscheiden. Of een Italiaanse Brut Rose gemaakt van de bijzondere Wildbacher druif van de enige Italiaanse wijnproducent die gebruik maakt van deze druif. Of Valdobiadene wijnen uit het dorpje Cartizze waar maar 5000 flessen van per jaar worden geproduceerd.

Uit Spanje is er onder andere de Cava Rosado van Giro Ribot, die door het proefpanel van de Telegraaf zeer werd gewaardeerd. Verder een Franse biologische Crémant ‘Louis’ en ook uit Frankrijk: een alcoholvrije mousserende wijn! Uit Portugal zal er een Espumante Bruto op basis van de Fernão Pires en Arinto druiven te proeven zijn.

Van dichterbij komen Wiscoutre van Entre Deux Monts en Belgian Bubbles; beiden uit, inderdaad, België. En van nog iets dichterbij komt de Sprankel uit Twente! Wijnen om niet te missen dus!

Mango’s Beachbar in Zandvoort is de ideale plek om deze en andere, in totaal ruim 50, wijnen te proeven. Na de proeverij kunnen de bezoekers van een barbecue genieten. En Mango’s blijft ook na het eten de hele avond open, zodat iedereen rustig kan nagenieten. Mango’s wordt op deze dag culinair ondersteund door Restaurant de Albatros uit Zandvoort.

Programma:

16.00 uur – 18.00 uur: de informele Bubbles-proeverij

18.00 uur – 20.00 uur: Start van Mango’s barbecue, inclusief wijn en live muziek

20.00 uur – 24.00 uur: Party! Genieten van muziek, de zon en strand.

Na 20.00 uur zijn drankjes en hapjes voor eigen rekening

Datum: zondag 28 augustus 2011

Tijd: 16.00 – 20.00 uur, daarna beachparty tot 24.00 uur

Entrée: € 49.50, inclusief Bubbles on the Beach barbecue (er zijn ook kaarten voor alléén het proeven verkrijgbaar)

Plaats: MANGO’s Beachbar, Boulevard Barnaart Paal 15, Zandvoort

Er zijn nog kaarten beschikbaar! Klik hier om te bestellen >

Reageer op dit item