Savarin in Rijswijk heeft een nieuwe chef, er is nogal wat aan te merken op de Chinese top 100 van Misset Horeca en een verrassende wijn is benoemd tot Aspergewijn 2011.
Misschien ook iets voor u
GROOTSPRAAK restaurants met bezorg- of afhaalservice
De horeca moet weer sluiten. Wij steken graag onze GROOTSPRAAK restaurants, brasseries en wijnbars een hart onder de riem. Vele...
Grootspraak 2016: Jiu.nu, Chapeau! en Wijncafé Lefebvre in de prijzen
Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient? Voor iedereen die antwoord wil op die vraag is er Grootspraak: dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Lees hier welke adressen in 2016 de titel 'Wijnrestaurant van het Jaar', 'Restaurant van het Jaar', en 'Wijnbar van het Jaar' mogen dragen.
Grootspraak 2015: Dé restaurantgids voor de wijnliefhebber
Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient? Voor iedereen die antwoord wil op die vraag is er Grootspraak: dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Lees hier welke adressen dit jaar de titel 'Wijnrestaurant van het Jaar', 'Restaurant van het Jaar', en 'Wijnbar van het Jaar' mogen dragen.
Adverteren in Grootspraak 2015
De inspecteurs van Grootspraak zijn natuurlijk weer hard aan het werk voor Grootspraak 2015, die zal verschijnen op 24 november 2015. Wilt u in Grootspraak 2015 adverteren? Neem dan contact op met Norbert Bak bij AdNovus. Lees verder voor zijn contactgegevens.
Grootspraak 2014: Salentein en Inter Scaldes Restaurants van 2014
Na een roerig jaar in gastronomisch Nederland, maakt Grootspraak de stand op voor 2014. Waar kun je goed eten maar krijgt ook de wijn de aandacht die hij verdient? Twee adressen sprongen er dit jaar uit, en mogen in 2014 de titels 'Wijnrestaurant van het Jaar' en 'Restaurant van het Jaar' dragen.
Grootspraak 2014: dé restaurantsgids voor de wijnliefhebber
Op 2 december zal de lancering zijn van Grootspraak 2014, dé restaurantgids die ook in 2014 wijnliefhebbers de weg wijst naar die restaurants waar een grote liefde voor wijn gecombineerd wordt met topgastronomie.