Weltevrede Wine Estate naar LFE - Perswijn
Nieuws

Weltevrede Wine Estate naar LFE

Weltevrede Wine Estate gaat samenwerken met Groupe LFE. De wijnen van Weltevreden werden tot voor kort geïmporteerd door Fourcroy Nederland.

Weltevrede_groot.jpg
Weltevrede Wine Estate gaat samenwerken met Groupe LFE. De wijnen van Weltevreden werden tot voor kort geïmporteerd door Fourcroy Nederland.

Weltevrede Estate is gevestigd in Bonnievale, Robertson. Bij Groupe LFE brengt Weltevrede drie nieuwe instapwijnen op de markt: Weltevrede Inspired, Weltevrede Withit een Weltevrede Tikkie Soet. De zoete wijnen Oupa se Wyn, een rode dessertwijn van muscadel, en Ouma se Wyn, versterkte witte muscadel, worden ook door Groupe LFE geïmporteerd, net als de mousserende Cap Classique wijnen en de terroirwijnen Place of Rocks Chardonnay en Bedrock Black Syrah.

In het middensegment biedt Weltevrede de River’s Edge serie, die bestaat uit een chardonnay, een shiraz, een witte en een rode blend. Weltevrede Wine Estate investeert per verkochte fles uit deze serie een halve Rand (omgerekend: 6 eurocent) in haar fonds Edge of Life, een stichting die zich richt op het herstel van de eigenwaarde van 1.000 kinderen.

Reageer op dit item