Sogrape Vinhos wint Amerikaanse wijnprijs - Perswijn
Nieuws

Sogrape Vinhos wint Amerikaanse wijnprijs

Amerikaans wijntijdschrift Wine Enthusiast Magazine heeft het Portugese wijnbedrijf Sogrape Vinhos uitgeroepen tot het beste Europese wijnbedrijf van 2010. Eigenaar Salvador Guedes krijgt in januari de prijs officieel overhandigd tijdens de awardceremonie in New York. Sogrape Vinhos is bekend van merken als Sandeman, Offley en Mateus.

Portugal_groot.jpg
Amerikaans wijntijdschrift Wine Enthusiast Magazine heeft het Portugese wijnbedrijf Sogrape Vinhos uitgeroepen tot het beste Europese wijnbedrijf van 2010. Eigenaar Salvador Guedes krijgt in januari de prijs officieel overhandigd tijdens de awardceremonie in New York. Sogrape Vinhos is bekend van merken als Sandeman, Offley en Mateus.

Eigenaar Salvador is dolblij met zijn prijs, die de ‘Oscar van de wijnwereld’ wordt genoemd. “Het onderstreept onze toewijding en passie voor het maken van wijn.”

Wine Enthusiast deelt jaarlijks prijzen uit in elf categorieën. Tijdens de jaarlijkse uitreikingsfeestjes zijn alle movers en shakers van de wijnwereld present. Winnaars van vorige edities waren onder andere Robert Mondavi, Ernest en Julio Gallo, Piero Antinori en Philippine Rothschild. Ook wijnbedrijven zoals Torres en Louis Roederer vielen eerder in de prijzen.

Callabriga, Gazela en Grão Vasco, wijnen van Sogrape Vinhos, worden geïmporteerd door Intercaves.

Reageer op dit item