Ulrich Franzen (54) dodelijk verongelukt - Perswijn
Nieuws

Ulrich Franzen (54) dodelijk verongelukt

Afgelopen dinsdag 22 juni 2010 is de bekende wijnproducent Ulrich Franzen van Weingut Franzen in Bremm (Mosel) op tragische wijze om het leven gekomen. Franzen raakte met zijn traktor van het spoor in een wijngaard bij Neef, kiepte om en viel zo ongelukkig op een paal, dat hij ter plekke aan zijn verwondingen overleed.

Franzen_groot.jpg
Afgelopen dinsdag 22 juni 2010 is de bekende wijnproducent Ulrich Franzen van Weingut Franzen in Bremm (Mosel) op tragische wijze om het leven gekomen. Franzen raakte met zijn traktor van het spoor in een wijngaard bij Neef, kiepte om en viel zo ongelukkig op een paal, dat hij ter plekke aan zijn verwondingen overleed.

Franzen was een van de toonaangevende producenten van de Mosel, en vooral bekend van zijn geweldige wijnen van de Bremmer Calmont, die er met trots ‘Europas steilster Weinberg’ wordt genoemd. Martin Kerpen, president van de Bernkasteler Ring waarvan ook Weingut Franzen lid is, toonde zich in een reactie ‘diep geschokt’ en zei dat de hele Ring met de familie Franzen meeleeft.

Reageer op dit item