Bij de Tijd en Delicees - Perswijn
Grootspraak

Bij de Tijd en Delicees

GrootSpraak at bij Delicees in Dordrecht. Het oordeel: ‘Eenvoud in vele opzichten, maar zeer verzorgd.’ En GrootSpraak heeft meer nieuws: Giallo e rosso volgt Ca’ del Biro op, Jurgen Eikholt en zijn vrouw Rian zijn terug in Nijmegen, Chapeau heeft een nieuwe chef, want Jeroen Granneman is naar Lambermon’s, De Compagnon heeft plannen en De Gieser Wildeman een nieuwe sommelier. Lees meer…
GrootSpraak at bij Delicees in Dordrecht. Het oordeel: ‘Eenvoud in vele opzichten, maar zeer verzorgd.’ En GrootSpraak heeft meer nieuws: Giallo e rosso volgt Ca’ del Biro op, Jurgen Eikholt en zijn vrouw Rian zijn terug in Nijmegen, Chapeau heeft een nieuwe chef, want Jeroen Granneman is naar Lambermon’s, De Compagnon heeft plannen en De Gieser Wildeman een nieuwe sommelier. Lees meer…

Reageer op dit item