Het Savarijn, Nijmegen - Perswijn
Grootspraak

Het Savarijn, Nijmegen

Allemaal heel smakelijk, het lijkt niet aardig voor de chef, je komt hier toch vooral om te genieten van de wijn. Er wordt dit keer een goed arrangement gekozen. Maar hier moet je eigenlijk met een wat groter gezelschap gaan en je laten verwennen met een aantal verschillende flessen uit die schitterende wijnkaart. Duitsland zoals je het nergens vindt. Van alle goede producenten. Ook van eigen import. Dit is een superplek voor de wijnliefhebber.

Van der Brugghenstraat 14 – 6511 SL Nijmegen – T 024-3232615 – F 024-3605167

E post@savarijn.nlI www.savarijn.nl

Restaurant: 7

Wijnkaart:
5_tros.jpg

Het Savarijn wordt steeds mooier. Wat een buitengewoon aangenaam restaurant. Heel goede bediening. Prettige sfeer. We aten ditmaal de klassieke bonte-blad salade vooraf. Mooi en lekker. Daarna, als tussengerecht coquilles met kingcrabmayo. Als hoofdgerecht snoekbaars met prei en mosselen.

Allemaal heel smakelijk, het lijkt niet aardig voor de chef, je komt hier toch vooral om te genieten van de wijn. Er wordt dit keer een goed arrangement gekozen. Maar hier moet je eigenlijk met een wat groter gezelschap gaan en je laten verwennen met een aantal verschillende flessen uit die schitterende wijnkaart. Duitsland zoals je het nergens vindt. Van alle goede producenten. Ook van eigen import. Dit is een superplek voor de wijnliefhebber.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt. Meer weten? Bezoek de site

Bestellen?

Klik hier

Reageer op dit item