Restaurant hotel Merlet, Schoorl - Perswijn
Grootspraak

Restaurant hotel Merlet, Schoorl

Fraai gelegen even ten noorden van Bergen. Plezierige inrichting. Maar houd vooral oog op dat heerlijke terras. Mooi gedekte tafels. Vriendelijk-enthousiaste bediening. We begonnen met in alle eenvoud heel goede vitello tonnato. Snoekbaars als tussengerecht met truffel en gepocheerd eitje. Mooie reerug, met wat schraal garnituur. Op de kaaswagen een mooi assortiment Franse kazen.Restaurant: 7,5 Wijnkaart: 5 trosjes

Duinweg 15 – 1871 AC Schoorl – T 072-5093644 – F 072-5091406

E info@merlet.nlI www.merlet.nl

Restaurant: 7,5

Wijnkaart:
5_tros.jpg

Fraai gelegen even ten noorden van Bergen. Plezierige inrichting. Maar houd vooral oog op dat heerlijke terras. Mooi gedekte tafels. Vriendelijk-enthousiaste bediening. We begonnen met in alle eenvoud heel goede vitello tonnato. Snoekbaars als tussengerecht met truffel en gepocheerd eitje. Mooie reerug, met wat schraal garnituur. Op de kaaswagen een mooi assortiment Franse kazen.

Goed arrangement. Sommelier Sietse van Zanten licht alles heel goed toe. Een prachtige wijnkaart, keuzes van overal, goed gespreid in prijs. Hoofdaccent op’klassieke’ streken. Maar kijk eens naar Italië, Duitsland, Spanje. Mooie collectie halfjes. Je eet hier goed, maar verwacht geen grootse dingen. Het is zoals het is. Wel komt het vijfde trosje erbij. Een heerlijke plek voor de wijnliefhebber!

?


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt. Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

 

Reageer op dit item