Pro Riesling Förderpreis 2010 voor Albert de Jong - Perswijn
Nieuws

Pro Riesling Förderpreis 2010 voor Albert de Jong

Albert de Jong, sinds jaar en dag onvermoeibaar ijveraar voor Duitse wijnen, zal tijdens de beurs Prowein in Düsseldorf de Förderpreis van de vereniging Pro Riesling in de categorie buitenlandse publicisten in ontvangst mogen nemen. Pro Riesling onderscheidt met deze jaarlijks uitgereikte prijs personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de promotie van Duitse Rieslings.

Albert_de_Jong300.JPG
Albert de Jong, sinds jaar en dag onvermoeibaar ijveraar voor Duitse wijnen, zal tijdens de beurs Prowein in Düsseldorf de Förderpreis van de vereniging Pro Riesling in de categorie buitenlandse publicisten in ontvangst mogen nemen. Pro Riesling onderscheidt met deze jaarlijks uitgereikte prijs personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de promotie van Duitse Rieslings. De Jong is daarmee de tweede Nederlander die deze eer te beurt valt. In 1998 werd de Förderpreis toegekend aan Perswijnredacteur René van Heusden.

Reageer op dit item