Ciel Bleu, Amsterdam - Perswijn
Grootspraak

Ciel Bleu, Amsterdam

Een schitterend luxe restaurant op het dak van de stad. Fraai interieur. Perfecte tafels. Prettige, niet-stijve bediening. Je begint hier met een glaasje champagne in de bar terzijde. Perfecte amuses.Restaurant: 8,5 Wijnkaart: 5 trosjes
Ferdinand Bolstraat 333 – 1072 LH Amsterdam – T 020-6787450 – F 020-6787788

E restaurants@okura.nlI www.cielbleu.nl

Een schitterend luxe restaurant op het dak van de stad. Fraai interieur. Perfecte tafels. Prettige, niet-stijve bediening. Je begint hier met een glaasje champagne in de bar terzijde. Perfecte amuses.

Als begin deze keer crème en ijs van ganzenlever met diverse texturen van appel. Mooie combinatie van ‘vet’ en frisheid. Kreeft in drie bereidingen als tussengerecht. Kalfshaas, -wang en – zwezerik als hoofdgerecht. Alles in prachtige presentatie en vol van smaak. Fantastische dessertamuses. Chocolade in vormen en structuren toe. Prima koffie. Uitstekende zoetigheden. Er is een prachtige wijnkaart en je krijgt altijd veel mooie glazen in het arrangement. Heerlijk adres voor wijnliefhebbers. En, we aten à la carte deze keer, maar het menu is betaalbaarder dan je zou denken. Een topper in onze hoofdstad. Een hoger punt is heel dichtbij.


GrootSpraak-klein_1.jpg
Deze restaurantrecensie staat, met nog ruim 500 andere, in Grootspraak 2010, dé restaurantgids voor wijnliefhebbers. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven: er zijn handenvol restaurantgidsen, maar in elke gids ontbreekt de extra aandacht voor het lekkere glas of arrangement bij uw maaltijd. Met Grootspraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant of de juiste wijnbar terechtkomt.

Meer weten? Bezoek de site

Bestellen? Klik hier

Reageer op dit item