Weens zilver voor Hof van Twente - Perswijn
Nieuws

Weens zilver voor Hof van Twente

Het regende de afgelopen week medailles voor Roelof en Ilse Visscher van Wijngaard Hof van Twente. Bij de Nederlandse Wijnkeuring in wonnen ze vier medailles, bij de International Wine Challenge in Wenen zelfs vijf. Als aanvulling op het nationale succes van de voorbije jaren betekent deze bekroning nu ook een ondubbelzinnige internationale erkenning voor de kwaliteit van het bedrijf in het Overijsselse Bentelo. De wijnkeuring in Wenen is met een inzending van 9000 wijnen uit 33 verschillende landen de grootste wijncompetitie ter wereld.

Hofvantwente_groot.jpg
Het regende de afgelopen week medailles voor Roelof en Ilse Visscher van Wijngaard Hof van Twente. Bij de Nederlandse Wijnkeuring in wonnen ze vier medailles, bij de International Wine Challenge in Wenen zelfs vijf. Als aanvulling op het nationale succes van de voorbije jaren betekent deze bekroning nu ook een ondubbelzinnige internationale erkenning voor de kwaliteit van het bedrijf in het Overijsselse Bentelo. De wijnkeuring in Wenen is met een inzending van 9000 wijnen uit 33 verschillende landen de grootste wijncompetitie ter wereld.

Zilveren medailles waren weggelegd voor de Johanniter, de Sueterie Riesèl, de Solaris, de Sueterie Rosé (al diverse malen favoriet bij Rosé aan Zee!) en de Sueterie Edelzoet, alle van de oogst 2008. Ook de Librijewijn van Jonnie en Thérèse Boer, ‘Kus van Thérèse’, scoorde zilver tijdens de International Wine Challenge. De druiven voor deze wijn kwamen van Wijngoed Gelderslaren en werden gevinifieerd door Hof van Twente.

www.twentewijn.nl

Reageer op dit item