Nieuw logo en veel geslaagden Wijnacademie - Perswijn
Nieuws

Nieuw logo en veel geslaagden Wijnacademie

Op 1 september hebben cursisten van de Vinologenopleiding module-examens gedaan. Een recordpercentage van 65 procent van de deelnemers heeft de diverse module-examens gehaald. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de opleiding en ook de examens sinds 2004 in vier modules zijn opgesplitst. Hierdoor kunnen cursisten de steeds omvangrijkere studie beter spreiden en is de studiedruk lager.

Wijnacademie_logo.jpg
Op 1 september hebben cursisten van de Vinologenopleiding module-examens gedaan. Een recordpercentage van 65 procent van de deelnemers heeft de diverse module-examens gehaald. Dit heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat de opleiding en ook de examens sinds 2004 in vier modules zijn opgesplitst. Hierdoor kunnen cursisten de steeds omvangrijkere studie beter spreiden en is de studiedruk lager. De exameneisen van SWEN niveau 3 (Vinoloog) zijn echter net zo hoog gebleven. De 57 nieuwe Vinologen van De Wijnacademie namen op 23 september tijdens een feestelijke avond in restaurant Sensa in Den Dolder hun diploma in ontvangst.

De Wijnacademie is het nieuwe cursusjaar gestart met een nieuw, ‘eigentijdser’ logo. De naam Stichting SlijtersOpleidingen (SSO) komt te vervallen en verdwijnt daarom ook uit het logo. De SSO zal vanaf nu ook als De Wijnacademie door het leven gaan. Het nieuwe logo zal worden gebruikt bij alle wijnopleidingen die onder De Wijnacademie vallen, waarvan de Vinologenopleiding de bekendste is. Het kan gezien worden als een soort keurmerk.

Reageer op dit item