Gerechtigheid in Saint-Emilion - Perswijn
Nieuws

Gerechtigheid in Saint-Emilion

Zoals verwacht (zie het artikel van 20 december), hebben de Franse Senaat en Assemblée aan acht châteaux in Saint-Emilion alsnog de status van Grand Cru Classé of Premier Grand Cru Classé toegekend. Het betreft de gepromoveerde bedrijven in het door de rechtbank afgewezen klassement van 2006. Dit besluit betekent dat Pavie-Macquin en Troplong-Mondot zich weer Premier Grand Cru Classé mogen noemen en dat Bellefond-Belcier, Destieux, Fleur-Cardinale, Grand Corbin, Grand Corbin-Despagne en Monbousquet toch Grand Cru Classé worden.
Zoals verwacht (zie het artikel van 20 december), hebben de Franse Senaat en Assemblée aan acht châteaux in Saint-Emilion alsnog de status van Grand Cru Classé of Premier Grand Cru Classé toegekend. Het betreft de gepromoveerde bedrijven in het door de rechtbank afgewezen klassement van 2006.

Dit besluit betekent dat Pavie-Macquin en Troplong-Mondot zich weer Premier Grand Cru Classé mogen noemen en dat Bellefond-Belcier, Destieux, Fleur-Cardinale, Grand Corbin, Grand Corbin-Despagne en Monbousquet toch Grand Cru Classé worden.

Recente berichten over Bordeaux:

Reageer op dit item