Zakelijk - klassiek europa - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Zakelijk – klassiek europa

Zondag 12 oktober houdt Perswijn voor de zesde keer de proeverij ‘Klassiek Europa’ in Noordwijk. Wijnimporteurs en -agenten kunnen op dit evenement hun Europese wijnen presenteren aan een publiek van consumenten, horeca en handel. We verwachten weer tussen de 600-800 bezoekers, ongeveer de helft Perswijnlezers.

Naast de wijnen in de grote zaal, zijn er begeleide proeverijen en wedstrijden waar bezoekers aan mee kunnen doen. Deelnemende importeurs kunnen zich ook presenteren door wijnen in te sturen voor de Enomatic kasten die in de zaal worden opgesteld. Daar kunnen bezoekers proefbeetjes krijgen van wijnen boven € 40,- per fles. Om de twintigste verjaardag van Perswijn te vieren, wordt op Klassiek Europa een proeverij gehouden van wijnen uit het oprichtingsjaar 1988.

Zie voor meer informatie ook www.wijnpers.nl/ke .

Inschrijven voor het evenement kan door contact op te nemen met André Sauerbier. Kosten voor deelname zijn inclusief koeling, glazen, eenvoudige lunch voor standhouders en tien entreebewijzen voor relaties.

Reageer op dit item