Een topontbijt, spijs en wijn? - Perswijn
Nieuws

Een topontbijt, spijs en wijn?

Een restaurantrecensie van een ontbijt? Dat kan, op GrootSpraak. Het ontbijt van Le Défi in Sprang-Capelle was bijzonder: lekkere koffie, vers sap en eitje a la minute.Lees meer op GrootSpraak.nl
Een restaurantbespreking die begint bij het ontbijt op de ochtend van vertrek? Zeker, want het was een bijzonder ontbijt. Minstens even liefdevol gemaakt als bij de groten, Souvereins ooit of aan het zwembadje bij de heren Pourcel. Niks geen buffet, maar heerlijke kleinigheden opgediend door de chef zelf. Mini-viennoiserieën, geroosterde sandwiches van brood en van brioche, versierd met lekkernijen. Overheerlijke muesli met verse yoghurt. Uitstekende confiture. Eitje a la minute naar wens. Heerlijk vers sap. En ongekend lekkere koffie. “Wij drinken overdag zelf ook Palombini.” Alsof je bij iemand thuis bent. Kijk, dat willen wij.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven en ontvang uitnodigingen voor wijnproeverijen, wijntips, het laatste wijnnieuws en onze flesaanvraag.

Bij inschrijving ontvangt u gratis het e-book van Lars Daniëls MV over terroir. Meer dan 20.000 wijnliefhebbers en 900 importeurs ontvangen onze nieuwsbrief.

Zijn uw gegevens veranderd? Schrijf u met uw oude e-mailadres opnieuw in en u krijgt de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen.

Reageer op dit item

nl Nederlands