Een restaurantrecensie van een ontbijt? Dat kan, op GrootSpraak. Het ontbijt van Le Défi in Sprang-Capelle was bijzonder: lekkere koffie, vers sap en eitje a la minute.Lees meer op GrootSpraak.nl
Een restaurantbespreking die begint bij het ontbijt op de ochtend van vertrek? Zeker, want het was een bijzonder ontbijt. Minstens even liefdevol gemaakt als bij de groten, Souvereins ooit of aan het zwembadje bij de heren Pourcel. Niks geen buffet, maar heerlijke kleinigheden opgediend door de chef zelf. Mini-viennoiserieën, geroosterde sandwiches van brood en van brioche, versierd met lekkernijen. Overheerlijke muesli met verse yoghurt. Uitstekende confiture. Eitje a la minute naar wens. Heerlijk vers sap. En ongekend lekkere koffie. “Wij drinken overdag zelf ook Palombini.” Alsof je bij iemand thuis bent. Kijk, dat willen wij.
Misschien ook iets voor u
Voorwoord PERSWIJN #4 2025
In Perswijn #4 leest u over de kustwijnen van Maremma Toscana, de relatief jonge AOP Coteaux Bourguignons, de twee troeven...
PERSWIJN #4 komt uit op 1 juli 2025
In Perswijn #4 leest u over de kustwijnen van Maremma Toscana, de relatief jonge AOP Coteaux Bourguignons, de twee troeven...
Aanbevolen wijnen: Chardonnay uit Zuid-Afrika
Lars Daniëls licht als sneak preview op de rubriek ‘Geproefde Wijnen’ in het magazine, enkele wijnen uit die opmerkelijk zijn...
Vaderdagcadeau voor wijnliefhebbers: e-book
Vaderdagcadeau voor de wijnliefhebber Zoek je een stijlvol en origineel vaderdagcadeau?Het e-book ‘8x wijn in weinig woorden’ van Lars Daniëls...
Symington Vintage Port Day
Na eerdere succesvolle edities in de afgelopen twee jaar in Amsterdam en Londen vond op 19 mei de derde editie...
Welkom aan BELBUL, de sprankelende merknaam voor Belgische mousserende wijn!
Maandag 12 mei 2025 vond een historische gebeurtenis plaats in de geschiedenis van de Belgische wijn. BelBul, een gedeponeerde merknaam...