Een restaurantrecensie van een ontbijt? Dat kan, op GrootSpraak. Het ontbijt van Le Défi in Sprang-Capelle was bijzonder: lekkere koffie, vers sap en eitje a la minute.Lees meer op GrootSpraak.nl
Een restaurantbespreking die begint bij het ontbijt op de ochtend van vertrek? Zeker, want het was een bijzonder ontbijt. Minstens even liefdevol gemaakt als bij de groten, Souvereins ooit of aan het zwembadje bij de heren Pourcel. Niks geen buffet, maar heerlijke kleinigheden opgediend door de chef zelf. Mini-viennoiserieën, geroosterde sandwiches van brood en van brioche, versierd met lekkernijen. Overheerlijke muesli met verse yoghurt. Uitstekende confiture. Eitje a la minute naar wens. Heerlijk vers sap. En ongekend lekkere koffie. “Wij drinken overdag zelf ook Palombini.” Alsof je bij iemand thuis bent. Kijk, dat willen wij.
Misschien ook iets voor u
Borrelpraat: het huisaperitief
De rubriek over dranken die de eetlust opwekken en gesprekken op gang brengen Deze keer: het huisaperitief Door Thijs Akkerman...
Wijnhandel wereldwijd onder druk
Als ik zeg dat we leven in een verwarrende, laten we zeggen onrustige wereld, dan mogen we dat gerust een understatement noemen....
De Oostenrijkse Single Vineyard Summit 2025
Mooie vondsten ondanks moeilijke jaargang ’24 Tekst: Bart de Vries Grafenegg, locatie van de Single Vineyard Summit, foto © Bart...
Champagne verandert
In de jaren dat ik me met de Champagne bezighoud, is de streek enorm veranderd. En zeker ten goede, waardoor...
Voorwoord video PERSWIJN #7 2025
https://youtu.be/U_1EQPhlXcc In Perswijn #7 maakt u kennis met een bont gezelschap uit Los Chacayes en klaterfrisse wijnen uit zowel de...
Perswijn #7 op 20 oktober in de winkel
PERSWIJN #7-2025 – Daar is-ie! In Perswijn #7 leest u over rode Saint-Chinian uit de koelkast, Vulkanland en Savoie en...




