Matthias Müller (Mittelrhein) nieuw lid VDP - Perswijn
Nieuws

Matthias Müller (Mittelrhein) nieuw lid VDP

Weingut Matthias Müller uit Spay is als nummer 195 opgenomen in de rangen van VDP, de vereniging van Duitse topwijngoederen. Het wijngoed ligt in het gebied Mittelrhein, waar het de beschikking heeft over ruim 10 hectare wijngaarden. Die bevinden zich op de  steile hellingen van Lagen langs de Rijn, zoals de Bopparder Hamm. Riesling is met een aandeel van een kleine 90 procent in de aanplant verreweg het belangrijkste druivenras voor het bedrijf.
Weingut Matthias Müller uit Spay is als nummer 195 opgenomen in de rangen van VDP, de vereniging van Duitse topwijngoederen. Het wijngoed ligt in het gebied Mittelrhein, waar het de beschikking heeft over ruim
10 hectare wijngaarden. Die bevinden zich op de  steile hellingen van Lagen langs de Rijn, zoals de Bopparder Hamm. Riesling is met een aandeel van een kleine 90 procent in de aanplant verreweg het belangrijkste druivenras voor het bedrijf. Het wijngoed bestaat al drie eeuwen, maar heeft zich pas sinds het einde van de jaren ’90 ontpopt als producent van kwaliteitswijnen. Müller is het vijfde VDP-lid in Mittelrhein.

http://www.weingut-matthiasmueller.de/

Reageer op dit item