Jeroen Smeenk nieuwe sommelier van Auguste - Perswijn
Nieuws

Jeroen Smeenk nieuwe sommelier van Auguste

Jeroen Smeenk, tot voor kort werkzaam als sommelier van Restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel en daar om nog steeds onopgehelderde redenen abrupt vertrokken, heeft een nieuwe baan als sommelier gevonden bij Auguste in Maarssen, het restaurant van patron-cuisinier Karl van Baggem. Rijzende ster Van Baggem stelde het tot nu toe zonder sommelier, maar heeft grote plannen met zijn zaak. Hij wil binnen ongeveer anderhalf jaar verhuizen naar een volledig nieuw te bouwen onderkomen aan de Vecht. Behalve over een ondergrondse parkeergarage zal het nieuwe restaurant ook gaan beschikken over een echte wijnkelder. Zo ziet een sommelier dat natuurlijk maar wat graag.
Jeroen Smeenk, tot voor kort werkzaam als sommelier van Restaurant Le Ciel Bleu in het Amsterdamse Okura Hotel en daar om nog steeds onopgehelderde redenen abrupt vertrokken, heeft een nieuwe baan als sommelier gevonden bij Auguste in Maarssen, het restaurant van patron-cuisinier Karl van Baggem. Rijzende ster Van Baggem stelde het tot nu toe zonder sommelier, maar heeft grote plannen met zijn zaak. Hij wil binnen ongeveer anderhalf jaar verhuizen naar een volledig nieuw te bouwen onderkomen aan de Vecht. Behalve over een ondergrondse parkeergarage zal het nieuwe restaurant ook gaan beschikken over een echte wijnkelder. Zo ziet een sommelier dat natuurlijk maar wat graag.

Reageer op dit item