Béatrice Cointreau weg bij Gosset - Perswijn
Nieuws

Béatrice Cointreau weg bij Gosset

De raad van bestuur van de groep Cointreau heeft Béatrice Cointreau ontheven van haar taak als CEO van Champagne Gosset en Cognac Frapin. Aanleiding voor deze maatregel was een ernstig verschil van mening over te volgen strategie. Haar broer streeft naar een samensmelting van de drie afzonderlijke verkoopnetwerken (likeuren, cognac en champagne) tot één enkele organisatie. Béatrice, die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor sterke omzetstijgingen bij zowel Gosset als Frapin, was hier op tegen. Met haar vertrek zal het in wijnland nooit meer zo worden zoals het was, aldus een aangeslagen Perswijnredacteur en Béatrice-bewonderaar René van Heusden.
De raad van bestuur van de groep Cointreau heeft Béatrice Cointreau ontheven van haar taak als CEO van Champagne Gosset en Cognac Frapin. Aanleiding voor deze maatregel was een ernstig verschil van mening over te volgen strategie. Haar broer streeft naar een samensmelting van de drie afzonderlijke verkoopnetwerken (likeuren, cognac en champagne) tot één enkele organisatie. Béatrice, die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor sterke omzetstijgingen bij zowel Gosset als Frapin, was hier op tegen. Met haar vertrek zal het in wijnland nooit meer zo worden zoals het was, aldus een aangeslagen Perswijnredacteur en Béatrice-bewonderaar René van Heusden.

Reageer op dit item